Liga 1

Moldovan: "Nu moare nimeni dacă nu ne calificăm în Europa League"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul formaţiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat că ratarea calificării în Liga Europa nu ar reprezenta o tragedie, dar cât timp distanţa faţă de locul 6 este de 4 puncte, jucătorii săi trebuie să câştige toate punctele puse în joc până la final.

"Nu ne putem declara de dinainte învingători. Otopeniul a pus probleme multor echipe în acest retur. Va veni să joace, fiindcă nu mai are nicio grijă. Este o echipă cu fotbalişti interesanţi, aşa că e un meci dificil, pe care vreau neapărat să-l câştig. Vreau maximum de la aceste jocuri, fiindcă încă mai suntem în cărţi.

Putem să ne atingem obiectivul", a spus Viorel Moldovan, care nu crede că va fi o tragedie ratarea unui loc de cupă europeană: "Ce tragedie? Nu moare nimeni. Nici nu ştiu dacă e avantajos să joci în Cupa UEFA de pe locul şase. Nimeni nu-ţi garantează prezenţa în grupe. Ai de trecut trei tururi şi e foarte greu".

FC Vaslui ocupă locul 9, cu 48 de puncte, 4 mai puţin decât CFR Cluj, care ocupă locul 6, primul care asigură prezenţa în tururile preliminare ale Liga Europa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.