Liga 1

Ionuţ Badea: "Farul are în faţa noastră avantajul că va juca fără presiunea rezultatului"

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a mărturisit că doreşte un rezultat pozitiv sîmbătă, în partida pe care echipa sa o va susţine în faţa Farului, însă a recunoscut că se teme de faptul că jucătorii constănţeni sînt lipsiţi de presiunea unui obiectiv:

"În cadrul lotului nostru este foarte importantă atmosfera înaintea partidei de la Constanţa. Mergem să obţinem un punct sau trei, Farul fiind o echipă care se mai poate salva de la retrogradare doar teoretic. Totuşi, au avantajul că nu mai joacă sub presiunea rezultatului, însă au mari probleme la organizarea jocului".

Pentru meciul de la Constanţa, antrenorul Ionuţ Badea nu se poate baza pe portarul Ionuţ Boşneag şi pe fundaşul dreapta Mircea Stan.

"Mircea Stan are probleme musculare la piciorul drept, iar portarul Boşneag resimte în continuare dureri după ce s-a lovit în meciul cu Vasluiul. Pînă ce vom pleca la Constanţa mai avem două antrenamente, după care doctorii le vor da sau nu acceptul de a face deplasarea la meciul cu Farul", a declarat Ionuţ Badea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.