Liga 1

Dumitru Dragomir: "Lupescu şi Prunea l-au şantajat pe Mircea Sandu ca să poată comite nereguli în FRF"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dumitru Dragomir a sărit din nou la gîturile lui Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea, replicînd declaraţiei primului, care-l acuzase astăzi pe şeful LPF de trafic de influenţă:

"Lupescu şi Prunea sînt daţi la DNA de către Daniel Florea pentru faptul că aceştia ar fi intervenit la Comisii. Mircea Sandu m-a oprit, pentru că altfel m-aş mai fi luat eu de Prunea şi Lupescu. Nu eu l-am pus pe Cernat în funcţie, ci ei, doar e finul lui Lupescu.

Ei au greşit, au făcut numai prostii în FRF. Este inadmisibil ca ei să pună ce arbitri vor, să scoată ce campioană vor. După părerea mea l-au şantajat pe Mircea Sandu ca să poată face aceste nereguli. Am mai spus că li s-a dat briciul maimuţelor să ne bărbierească. Lupescu a mai făcut un abuz, avînd mandat să-i acorde lui Piţurcă un salariu de 500.000 de euro, dar el i-a acordat 600.000 de euro.

Pe mine m-au acuzat de multe, dar uitaţi-vă de cîte sînt acuzaţi ei şi de cîte eu. Nu am intervenit niciodată la Comisii, nu am delegat arbitrii, nu am încălcat regulile bunului simţ. Nu pot să tolerez cînd văd că Lupescu mă acuză de trafic de influenţă, cînd el a luat LPF-ului Comisiile în mod abuziv.", a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.