Stranieri

A profitat!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tricolorul" a marcat miercuri golul victoriei Stuttgartului, 2-1 cu Schalke, şi îşi menţine astfel echipa în lupta pentru titlu

Nu mai departe decît zilele trecute, Răzvan Lucescu îl sfătuia pe Ciprian Marica să nu-şi mai facă griji asupra faptului că nu prea joacă la VfB Stuttgart: "Dacă gîndirea ţi-e limpede, nu vei fi afectat. Sînteţi în cursa pentru titlu, eşti acolo, trăieşti clipe de glorie, stai într-un mediu pozitiv. Profită! Ia ce-i bun de la Stuttgart".

Iar Ciprian chiar asta a făcut, miercuri seară, cu Schalke (2-1). Titularizat în locul golgeterului Gomez, accidentat la încălzire, "tricolorul" a profitat din plin de şansa oferită. A jucat bine, fiind notat cu 3 în cotidianul Bild, iar în minutul 56 a înscris golul victoriei, cel care o menţine pe VfB, aflată la două puncte de lider, în lupta pentru titlu.

"Nu ne mai dădea nimeni vreo şansă la cupele europene, dar am crezut în noi şi iată că putem ieşi chiar campioni! Avem un program infernal, cu o deplasare la Bayern în ultima etapă, dar ar fi cu atît mai frumos să luăm titlul în condiţiile astea", a spus Marica.

Toate meciurile mîine
Ultimele două etape ale sezonului sînt programate de Liga germană în aceeaşi zi, de la aceeaşi oră. Runda cu numărul 33 va avea loc mîine, de la 16:30, ora României, iar Sport Klub va transmite în direct imagini de la toate confruntările cu implicaţii în lupta pentru titlu, respectiv Hannover - Wolfsburg, Hoffenheim - Bayern, Hertha - Schalke şi Stuttgart - Cottbus.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.