Liga 1

Cristea Opria: "Jucaţi 1 solist!"

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristea Opria susţine că roş-albii nu vor avea nici o problemă să se impună în faţa bănăţenilor


Agentul lui Gabriel Torje, Cristea Opria, a lansat ieri o ipoteză şocantă înaintea meciului dintre Dinamo şi Poli Timişoara, confruntare decisivă în lupta pentru titlu.

"Meciul de la Bucureşti, de duminică, va fi cîştigat cu siguranţă de Dinamo. Puteţi juca 1 solist la pariuri, merg pe o victorie a «cîinilor». Cu Torje sau fără Torje, Dinamo va învinge sută la sută în Ştefan cel Mare", a zis Opria. Declaraţiile impresarului au rămas fără ecou în tabăra liderului, şefii "cîinilor" nedorind să comenteze declaraţiile acestuia.

"Vă mai spun ceva. Chiar dacă Marian Iancu neagă, am informaţii clare că Torje este definitiv achiziţionat de Dinamo. Am văzut că tot o dă că băiatul a înjurat Timişoara cînd a fost la Arad cu echipa naţională. Am fost personal acolo şi băiatul doar a aplaudat publicul, împreună cu ceilalţi colegi. Iancu vrea să-l înjosească pe Gabi, îi pare rău că l-a dat la Dinamo", a încheiat Opria.


"Nu mă interesează ce spune persoana respectivă, este cantitate neglijabilă"
DECLARAŢIA ZILEI: Marian Iancu, patron Poli Timişoara


DE CE PLUTESC SUSPICIUNI ASUPRA PARTIDEI DINAMO - POLI

- Chiar dacă în momentul trecerii lui Gabriel Torje la Dinamo pentru 2 milioane de euro Poli deţinea 50% dintr-un viitor transfer, mijlocaşul de 19 ani a fost cedat recent definitiv "cîinilor" în schimbul unor afaceri între Iancu şi Borcea.

- Ambele cluburi au dorit ca partida directă de duminică să nu fie condusă de arbitri străini, ci de români, CCA delegîndu-l în cele din urmă pe Alexandru Tudor la centru.

- În ultimii ani, s-au derulat nenumărate transferuri de jucători între cele două cluburi, relaţiile între Iancu şi Borcea fiind excelente.

- Din 2002, de cînd Poli Timişoara a promovat în Liga I, bănăţenii s-au întîlnit de 13 ori cu Dinamo. Bilanţul: 9 victorii pentru "cîini" şi 4 remize. Singurul succes al bănăţenilor s-a consemnat recent în Cupă, 4-1.exandru Tudor la centru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.