Stranieri

Adrian Mutu: "Viitorul meu va fi cu siguranţă tot la Florenţa"

Articol de Gazeta Sporturilor   —  sâmbătă, 16 mai 2009

Internaţionalul român Adrian Mutu a negat, sâmbătă, zvonurile conform cărora va părăsi gruparea viola la finalul sezonului şi a precizat că nu ştie data exactă la care va putea reveni pe gazon în urma operaţiei de la genunchi, informează site-ul clubului.



"Din punct de vedere fizic mă simt deja mai bine. Recuperarea decurge normal, dar nu pot să spun eu când voi juca într-o partidă oficială. Viitorul meu? Cu siguranţă va fi la Florenţa, pentru că mă simt foarte bine în acest oraş. Sper ca la finalul partidei de duminică cu Sampdoria să sărbătorim adjudecarea locului 4", a afirmat fostul atacant al Parmei şi al lui Juventus.



Referitor la posibilul transfer al vârfului argentinian al lui Inter Milano, Hernan Crespo, la Fiorentina, Mutu a precizat că atacantul sud-american este un "adevărat profesionist şi un campion".



Decarul echipei naţionale a României a suferit la data de 6 aprilie o intervenţie chirurgicală la meniscul extern al genunchiului stâng. În cursul acestei săptămâni, Adrian Mutu a efectuat un control medical la doctorul Pierpaolo Mariani, cel care l-a şi operat, şi a fost sfătuit să-şi amâne revenirea pe gazon.



Fiorentina va primi, duminică, vizita Sampdoriei, în etapa a 36-a din Serie A. Formaţia pregătită de Cesare Prandelli ocupă locul 4 în clasament, cu 64 de puncte, fiind urmată de Genoa, cu 61 de puncte.



Sursa: Newsin 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.