Campionate

Loţi se teme

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Salvat la Gand de portarul Bolat, care a parat un penalty în prelungiri, tehnicianul român ar fi preferat ca ambele echipe să fie declarate campioane


Loţi Boloni a trăit la limită finalul partidei de la Gand. În minutul 2 de prelungiri, la 1-0 pentru Standard (Witsel 45Ă3 penalty), gazdele de la La Gantoise au avut penalty. Ruiz a tras însă modest, iar portarul Sinan Bolat a parat, devenind salvatorul ce a propulsat formaţia din Liege în barajul pentru titlu cu Anderlecht (2-0 la Genk).

Odată alungată "fantoma" ieşirii din cursă, toţi de pe banca roş-albă au explodat de bucurie, mai puţin tehnicianul român. Acesta a rămas fixat pe scaun, cu capul în pămînt. Era deja foarte preocupat. De ce? Conştient că Anderlecht e mai în vînă, aşa cum s-a văzut şi sîmbătă, tehnicianul român se teme tare de "finala" din 21 (la Bruxelles) şi 24 mai (la Liege). De aceea nu s-a sfiit să susţină că ar fi preferat ca barajul să nu aibă loc. "Decît această finală, mai bine ar fi să existe două campioane. Şi Standard, şi Anderlecht merită titlul, e păcat ca doar una să-l primească".

RATEURUL, VIITOR LA STANDARD?
În privința victoriei obținute de Standard cu La Gantoise există suspiciuni. În presa belgiană circulă zvonul că cel ce a irosit penaltyul care, transformat, ar fi făcut-o campioană pe Anderlecht, costaricanul Bryan Ruiz, e deja acontat de echipa din Liege. Adevărul, în vară.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.