Liga 1

Paşi spre Europa League

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasluiul a bătut, fără să strălucească, o echipă care a ajuns la stadion cu mai puţin de două ore înainte de startul oficial


Trupa lui Moldovan a cîştigat fără mari dificultăţi un meci care a fost pe punctul de a nu se disputa. Motivul? Conducerea oaspeţilor a programat plecarea spre Vaslui abia în dimineaţa meciului, la ora 11:00. Inclusiv observatorii partidei erau preveniţi că startul ar putea fi amînat! Însă la capătul unui drum de şase ore, pe durata căruia au oprit la o benzinărie pentru a mînca, fotbaliştii Otopeniului au ajuns în timp util la stadion.

Acolo, ei au dat peste o formaţie dornică să prindă cupele europene în final de campionat. Care a presat încă din start. Care şi-a permis să rateze şi un penalty în prima parte prin Genchev (16). Care a marcat cîte un gol în fiecare repriză şi care a mai ameninţat periculos poarta adversă în alte patru rînduri.

Finalul de joc a surprins o echipă resemnată cu ideea retrogradării şi o alta care a mai făcut un pas spre obiectivul principal: Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.