Campionate

Arsene Wenger: "Proiectul lui Florentino Perez mi se pare interesant" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, a recunoscut într-un interviu că ar fi tentat să antreneze o echipă precum Real Madrid, în cazul în care Florentino Perez va câştiga funcţia de preşedinte, dar îşi doreşte să rămână la gruparea engleză, informează ediţia online a Times.

Presa franceză a scris că Perez, care şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte la Real Madrid, s-a întâlnit în Paris cu Wenger, căruia i-a prezentat proiectul său de investiţii la Real Madrid. Perez l-a mai ofertat pe Wenger şi acum patru ani, dar antrenorul a preferat să rămână la Arsenal.

"Cu Florentino Perez la conducere, proiectul său ar fi foarte interesant pentru orice antrenor, dar nu vreau să comentez altceva", a spus Wenger. Întrebat dacă a avut o întâlnire cu Perez sau cu reprezentanţii săi, Wenger a răspuns: "Vreau să rămân discret în această privinţă", adăugând că îşi doreşte să-şi ducă până la final contractul cu Arsenal, până în 2011.

Declaraţiile lui Wenger vin după ce oficialii clubului londonez s-au întâlnit joi pentru a analiza evoluţia din ultimul timp al echipei, care ocupă locul 4 în clasament.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.