Liga 1

Florin Prunea pe făraş?

Florin Prunea, Mircea Sandu

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Sandu a consultat ieri un avocat în dreptul muncii pentru a afla dacă îl poate suspenda din funcţie pe Florin Prunea, învinuit penal de DNA în cazul Penescu-CCA


Învinuit de procurorii DNA de trafic de influenţă şi de luare de mită în cazul Penescu, directorul Direcţiei Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, este în pericol să-şi piardă postul.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dezvăluit acest lucru la GSP TV: "Luni am consultat un avocat specializat în dreptul muncii pentru a analiza situaţia lui Prunea, cumva similară cu a arbitrilor implicaţi în acest caz. Aştept răspunsul în două-trei zile. Trebuie să fiu acoperit de lege cînd se pune problema demiterii sau suspendării cuiva. DNA nu m-a înştiinţat oficial că Prunea ar fi cercetat penal şi nu vreau să fiu acuzat că l-am dat afară ilegal". "Nu am nici un comentariu, sînt la Budapesta, la un seminar FIFA", s-a limitat să spună Florin Prunea.

Becali îi atacă pe Prunea şi Lupescu
Aflat în studioul GSP TV, Ioan Becali l-a atacat frontal pe Prunea: "Mirceo, Prunea trebuie să rămînă pe drumuri! Dacă nu-l dai afară, înseamnă că tu ai o problemă!". Sandu: "Nu mi-e frică de nimeni, nu sînt şantajabil. Îmi trebuie un document oficial de la DNA".

Ioan Becali i-a aruncat mănuşa şi lui Ionuţ Lupescu: "La viitoarele alegeri, voi candida la postul de director general. Garantez că voi califica «naţionala» din doi în doi ani". Lupescu a replicat: "Foarte bine. Ce să comentez? Dacă mi-aţi fi spus ce zice Blatter sau Platini mă interesa, dar aşa...".

“N-am venit pe viață la FRF. Dacă președintele consideră că nu-mi fac treaba, depinde de el. Ce zice Becali e egal cu zero. El n-a făcut nimic pentru fotbalul românesc”
FLORIN PRUNEA


Noutăţi în cazul Penescu:

>> Ieri, Tribunalul Piteşti a respins cererile de eliberare sub control judiciar ale lui Gheorghe Constantin şi Liviu Făcăleaţă.

>> În această dimineaţă, la Curtea de Apel Argeş se judecă recursul procurorilor la cererea de eliberare sub control judiciar a lui Cornel Penescu.


"Transferurile" s-au amînat iar
Tribunalul Bucureşti a decis ieri o nouă amînare, a 6-a, în dosarul transferurilor internaţionale". Motivul? UFC Rapid şi AFC Rapid au au încă un avocat. Au fost prezenţi toţi cei 8 inculpaţi: Borcea, Copos, fraţii Becali, MM Stoica, Neţoiu, Pădureanu şi Gică Popescu. Avocaţii lui Victor Becali au cerut instanţei înlocuirea sechestrului de pe un imobil din Voluntari al clientului lor, cu o sumă echivalentă prejudiciului, aproximativ 80.000 euro. (Claudiu Petrişor)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.