Liga 1

Alexandru Deaconu scos de observatorul Cornel Sorescu!

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce le-a refuzat două penalty-uri medieşenilor la Iaşi, arbitrul Alexandru Deaconu a primit nota 8,45 din partea observatorului Cornel Sorescu


Mediaşul a pierdut războiul cu arbitrul Alexandru Deaconu, care a oficiat la Poli Iaşi-Gaz Metan (2-0). Preşedintele Cindrea a cerut scoaterea sa din arbitraj şi a depus ieri un memoriu la FRF, acuzînd neacordarea a două penalty-uri la Iaşi şi jocul dur al gazdelor. "Brăneţ m-a lovit cu genunchiul în piept. Trebuia penalty şi eliminare. N-a dat nimic", s-a plîns Bud. Surse federale au indicat ieri că nota pe care i-a acordat-o observatorul Cornel Sorescu lui Deaconu a fost 8,45!

Directorul general Ioan Horoba a avut o discuţie deja cu şeful interimar al CCA, Ioan Igna. "Nu se mai poate aşa! Trebuie să avem arbitri străini în meciul următor, cu Bistriţa", i-a spus Horoba, care a părăsit CCA doar după ce i s-a confirmat că meciul cu Gloria, programat sîmbătă, de la ora 19:00, la GSP TV, va fi condus de o brigadă din Grecia. "Nu era altă soluţie. Orice variantă decît cea a arbitrilor străini dădea naştere la speculaţii", a declarat Horoba, care a avut un schimb dur de replici cu observatorul Sorescu, la Iaşi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.