Handbal

Muller: "Sîntem total dezamăgiţi de atitudinea domnului Florescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Principalul finanţator al echipei Rulmentul Urban Braşov, Teodor Florescu, nu a venit marţi la Braşov, deşi era aşteptat de antrenorul Herbert Muller şi de jucătoare pentru a clarifica situaţia echipei şi a contractelor.

"Am vorbit cu domnul Florescu săptămâna trecută şi rămăsese să vină luni sau marţi la Braşov pentru a clarifica situaţia echipei. Trebuia să discute cu jucătoarele şi cu noi despre viitor, dar nu a mai venit.

Din ce ştiu eu trebuia să se întâlnească cu Barbosa şi cu Horvat în aeroport, la Bucureşti, pentru a sta de vorbă înainte ca cele două să plece la loturile naţionale, dar nici acolo nu a fost. Sîntem total dezamăgiţi şi nu mai ştim ce să credem", a declarat, marţi, vizibil mâhnit, antrenorul Herbert Muller.

În ciuda acestei lipse de comunicare, tehnicianul speră că se vor rezolva lucrurile. "Până nu ne anunţă cineva că este gata, totul s-a terminat, vom spera că se vor rezolva lucrurile", a explicat Muller.

Antrenorul Herbert Muller le-a dat vacanţă jucătoarelor până pe 6 iulie, timp în care el va fi plecat în Austria, fiind selecţionerul naţionalei feminine a acestei ţări.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.