Liga 1

Mircea Rednic: "E meciul vieţii voastre!"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Rednic îşi fortifică psihic jucătorii înaintea finalei campionatului şi le cere concentrare maximă: "Să fiţi primii la minge mereu!"


"Trataţi meciul cu Unirea Urziceni ca şi cum e partida vieţii pentru fiecare dintre voi! N-avem voie să pierdem pentru nimic în lume. Şi să nu aud pe vreunul că mergem să jucăm acolo la egal". Acesta a fost unul din primele îndemnuri lansate de Rednic săptămîna aceasta către elevii săi.

Antrenorul încearcă să-i fortifice psihic. "Cconcentraţi-vă ca şi cum am avea cel mare tare meci posibil cu Steaua!", dar nu omite nici pregătirea tactică: "Să fiţi primii la minge! Unirea e bine organizată, enervant de bine organizată, aşa că nu-i lăsaţi pe adversari să conducă ei partida. Jucăm cum o facem de obicei şi mare atenţie în faţa porţii, să dăm rapid gol, că adversarul nu ne va da ocazia de prea multe ori să ne apropiem de poarta lui. Gîndiţi-vă că milioane de suporteri vă vor împinge de la spate, jucaţi cu gîndul şi la ei!".


"Fiecare meci a ajuns o finală pentru Dinamo. Unirea este o echipă foarte bună, dar şi noi sîntem pregătiţi de luptă. O victorie a noastră ar fi excelentă"
IONEL DĂNCIULESCU, atacant Dinamo


sondaj

Se poate considera Dinamo deja campioană?
Nu    75%
Da    25%
Votanţi: 2.573


Ce spune Rednic despre finala campionatului:

- "Nu mă gîndesc la titlu, ci doar cum să batem duminică. E un meci decisiv într-o oarecare măsură"

- "Acţionarii noştri sînt mai optimişti, zic că batem cu 2-0. Unirii e greu să-i dai un gol, darămite două?! Contează să învingem, nu scorul"

- "Mi-aş fi dorit să-l am pe Tamaş, care e suspendat. Este în formă, în ultimele meciuri pot spune că l-am văzut pe adevăratul Gabi Tamaş, nu am ce să-i reproşez".

- "Ce dacă avem palmares negativ cu Urziceniul? Nu joacă palmaresul. Tot respectul pentru Dan Petrescu, Mihai Stoica, jucători, au o formaţie harnică, frumoasă, greu de învins".

- "Ialomiţenii spun că nu se gîndesc la titlu, vor să ne adoarmă. Dar nu vor reuşi. Şi eu, şi echipa sîntem prea puternici să cădem în astfel de capcane".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.