Media

Jimmy speriat

Articol de Cătălin Oprişan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nu-i rea deloc povestea cu Hasselbaink. Luni vine răspunsul meu, pe ygsp.ro


O povestioară amuzantă ne-a trimis Florin Ionescu. Jimmy "Bang Bang" Hasselbaink n-a fost golgeter dintotdeauna. O povesteşte chiar el: "Jucam la Leeds, slab, şi managerul Graham, exasperat, a urlat: «Băăă, parcă eşti un homo pe teren!». N-am nimic cu oamenii ăştia, dar m-am speriat rău şi golurile au început să curgă". Golurile, nu goalele...

Tot din Albion vine şi istorisirea lui Gabi Pop, cu Vinnie Jones, despre care toată lumea ştie că e un "rupător": a reuşit recordul de a lua un cartonaş galben după 3 secunde de joc!!! Nu putem "rata" aşa ceva, astfel că Vinnie va fi personajul nostru preferat pentru două scenete... Deci, staţi cu ochii pe .


Tăietorul de lemne
Îţi aminteşti de Vinnie Jones, englezul care rupea tot în Premier League? Prin 2002, după retragere, a participat la un meci demonstrativ. La prima minge, s-a aruncat asupra unui adversar, care a căzut ca un sac de cartofi. Eliminare după 15 secunde! L-a depăşit cu mult pe Vlădoiu, nu? Şi a mai bătut şi în Anglia un record: a luat galben după 3 secunde de joc!!!
Gabi Pop

L-a provocat!
Jimmy Floyd Hasselbaink, prietenul lui Mutu, a povestit motivul pentru care a început să joace cu adevărat bine. "Eram la Leeds şi, o perioadă, am jucat slab. Dar, într-un meci, enervat de prestaţia mea, managerul George Graham mi-a strigat: «Parcă eşti un homo pe teren!». Imediat am intrat în priză şi, de atunci, au venit şi golurile", a mărturisit Hasselbaink.
Florin Ionescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.