Media

Cursa infernală de la Radio ZU a lasat 12 concurenţi în câmp deschis la Drajna, fără bani şi telefoane

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 mai 2009

Finalistii campaniei „Ce-ai face pentru 10.000 de euro?” au ajuns la destinatie intr-o ora jumatate
 
„Cursa infernală” este prima probă a celei mai tari aroganţe ZU de până acum – „Ce ai face pentru 10.000 de euro?”. Din cei peste 6.000 de înscrişi, juriul ZU a ales 12 aroganţi care trebuie să ajungă cât mai repede de la Drajna la sediul Radio ZU din Bucureşti. Nu au avut bani, telefoane mobile şi niciun alt mijloc de comunicare.
 
 
Cei 12 concurenţi au pornit vineri în cursă. Din momentul în care echipa ZU le-a confiscat toate bunurile personale care le-ar fi putut face călătoria mai accesibilă, concurenților le-a fost interzis orice contact cu lumea exterioară. Bodyguarzii de la RPG Security i-au flancat și i-au condus la autocar. Aroganții n-au primit nicio informație pe tot parcursul călătoriei. Pentru a face cursa mai interesantă, în ultimul moment, destinatia autocarului a fost schimbata. Initial planul era ca acestia sa fie debarcati la Lehliu Gara. Insa autocarul a oprit în câmp deschis, la Drajna, la o distanta de aproximativ 100 km de Bucuresti. Fiecare concurent s-a luat de mânuță cu un bodyguard, după care li s-a făcut instructajul. Orice decizie luată de concurent îl implica şi pe bodyguard. Indiferent de mijlocul de transport ales, negocierea trebuia făcută pentru ambii. Cine ajungea la Radio ZU fără bodyguard, era descalificat. S-a dat startul. Cursa a început!
 
Concurenta cu numărul 3, „Blonda din Constanța”, cea mai prezentă dintre ei, s-a oprit la cea mai apropiată curte unde a încercat să negocieze cu gazdele pentru un scooter. Se pare ca norocul nu a fost de partea ei, pentru ca nu se numara printre finalisti. După ce a dus o mică luptă de convingere cu bodyguardul, concurentul 2 a luat-o pe câmp, spre autostradă. Decizia lui s-a dovedit inteleapta, deoarece s-a calificat pe ultimul loc in marea finala. Concurenții cu numerele 10 și 12 au făcut fiecare autostopul și, spre bucuria lor, au avut ZUcces. Câştigătorii cursei sunt: Roxana Popescu, 22 ani, din Bucuresti, Cristina Clenciu, 22 ani, din Bucuresti, Remus Panzariu, 22 ani, din Galati, Adrian Erofei, 21 ani, din Bucuresti si Raducu Sandra, 26 ani, din Alexandria. Acestia au ajuns in aproximativ o ora jumatate de la startul cursei, la linia de sosire – sediul Radio ZU, insostiti de bodyguarzii lor.
 
Dintre acesti 5 concurenti, in saptamana 25 – 30 mai, se va alege unul singur care se va lupta de-a lungul a doua saptamani pentru 10.000 de euro. Pentru a decide castigatorul, cei cinci vor fi supusi unor serii de arogante in saptamana care urmeaza.
 
„Cursa infernală” a fost doar începutul. Urmează încă 3 săptămâni de provocări şi aroganţe. Ascultă Radio ZU şi află tot. Tu ce-ai face pentru 10.000 de euro?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.