Liga 1

Mihai Stoica: "Dinamo poate să termine pe 2 o cursă solitară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a organizat astăzi o conferinţă de presă în care a analizat şansele echipei sale la victorie în derby-ul cu Dinamo ce se va disputa duminică. Acesta s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa şi-a îndeplinit deja obiectivul în acest sezon şi crede că presiunea apasă în acest moment pe umerii formaţiei din Ştefan cel Mare.

Mihai Stoica: "Dinamo poate să termine pe 2 o cursă solitară" ;)

Managerul Unirii Urziceni crede că Dinamo este principala favorită la cîştigarea titlului, prin prisma faptului că a condus acest sezon de Liga 1 încă de la început:

"Cei de la Dinamo au tremurul în voce acum. Steaua nu s-a bătut la titlu în acest sezon, CFR Cluj, campioana en titre, nu s-a bătut la titlu. Dacă nu cîştigă titlul, Dinamo termină pe doi într-o cursă solitară! Chiar dacă am învinge duminică, tot Dinamo este principala favorită la titlu.

Sperăm într-o minune, dar sîntem oameni care trăiesc bine ancoraţi în realitate şi ştim că şansele noastre sînt infime. Dinamo a condus plutonul în acest campionat şi doar ei pot pierde titlul. Unirea n-a condus, nu pierde nimic. Nu avem motive să ne considerăm favoriţi în meciul cu Dinamo", a spus Mihai Stoica.

Citeşte aici ce a mai declarat oficialul ialomiţenilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.