Auto

Din nou nărăvaş?

Articol de Valentin Damian  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ferrari, echipa "căluţului cabrat", pare să-şi fi revenit din letargie. Raikkonen va pleca de pe locul doi la grilă, iar Massa de pe 5. În pole-position, acelaşi Button, liderul din F1

Au trecut 5 etape din Marele Circ, iar Ferrari n-a strîns decît 6 puncte. Dezastru pentru cei din Maranello! Monte Carlo pare să-i priască "căluţului cabrat" pentru că finlandezul Kimi Raikkonen a obţinut un surprinzător loc doi la grilă. Pilotul lui Ferrari a fost foarte aproape de pole-position, diferenţa dintre el şi Button fiind de numai 0,020 secunde. Speranţele italienilor nu stau doar în Kimi pentru că şi Massa a mers bine şi a prins poziţia a 5-a. Asta, deşi maşina brazilianului a făcut cunoştinţă cu bariera de protecţie a circuitului monegasc.

De pe locul trei va pleca Barrichello, coechipierul lui Button de la liderul Brawn GP, iar cea de-a doua linie de la grilă a fost completată de Vettel.

Fanii lui McLaren nu pot fi fericiţi, singura lor speranţă fiind "numărul doi", Kovalainen, care a ocupat locul 7 la grilă. Vedeta Lewis Hamilton a pierdut controlul volanului, lovind parapeţii. A abandonat calificările, şi-a făcut varză monopostul şi de-abia a prins locul 16 pentru astăzi.

Cursa
Astăzi 14:55 TVR1 (în direct)

3 puncte a adunat în actualul sezon Kimi Raikkonen, în timp ce Button are 41 de puncte

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.