Liga 1

I-a îngropat

Articol de Mihai Baltag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Buzăul a năruit visul de participare în Europa League al oamenilor lui Viorel Moldovan

Ce şoc trebuie să fi avut Porumboiu la finalul meciului cu Buzăul! Echipa în care a investit milioane bune de euro în iarnă pentru Europa League a fost călcată în picioare de o formaţie retrogradată demult! Tot îl bate gîndul să investească în cinematografie! Oamenii lui Moldovan au fost penibili. Buzoienii au zburdat pe teren şi le-au oferit celor 2.000 de fani o amintire frumoasă pentru dimineţile ce vor urma la matineu.

Viaţa bate filmul
În prima repriză căldura i-a topit pe jucători, care abia s-au apropiat de careuri. În minutul 27, gazdele au lovit sec: Cojocnean a centrat iar Mansour, dintr-un unghi imposibil, a trimis spre poartă, făcînd inutil şpagatul lui Farkas. Moldovan a mutat ofensiv la pauză, iar Wesley (47) a egalat din penalty-ul obţinut de proaspătul Burdujan. Simplu foc de paie! În numai trei minute (77-80), ca într-un scurtmetraj de groază pentru oaspeţi, Mera şi Claudiu Ionescu i-au îngenuncheat pe oaspeţi. Şi în prelungiri, Mansour a stins luminiţa din tuneul pe care Vasluiul intrase cu speranţa că duce spre Europa League.

"Am pierdut Europa!"
Tehnicianul Vasluiului, Viorel Moldovan, şi-a criticat dur jucătorii la finalul meciului: "Poate unii dintre ei nu vor în cupele europene! Sînt prea bine plătiţi şi viaţa e prea frumoasă la Vaslui! Mi-e mie ruşine de ruşinea jucătorilor mei Am fost umiliţi! Am pierdut Europa, dar poate e mai bine aşa, decît să ne prezentăm în felul ăsta! Nu m-am gîndit la demisie, dar domnul Porumboiu va avea ultimul cuvînt!". (Mihai Baltag)

"Jucătorii vor fi sancţionaţi pentru că au făcut de rîs clubul! Fericirea mea acum este prea mare pentru a fi umbrită de nişte nesimţiţi! Din vară, Vasluiul va arăta altfel, fără numele Porumboiu. Eu mă retrag!"
ADRIAN PORUMBOIU, patron FC Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.