Liga 1

Adrian Mititelu: "Nu joacă nimeni mai bine ca noi în România, de la anul veţi vedea fotbal adevărat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, spune că presiunea obiectivului a fost determinantă pentru obţinerea succesului din Giuleşti (3-0). Şeful oltenilor şi-a lăudat apoi jucătorii, spunînd că va încerca să menţină echipa intactă cel puţin încă un an, pentru a încerca obţinerea unor performanţe mai mari decît cele din acest sezon:

"Aceasta nu este nici victoria lui Nicolo Napoli, nici a lui Jerry Gane, ci a unor băieţi care au muncit timp de 4 ani. Craiova mereu joacă bine atunci cînd îi ajunge cuţitul la os. Domnul Hizo a spus că meritau victoria? Nu ştiu ce să mai zic, după un meci în care am marcat trei goluri, am ratat penalty şi am avut o bară.

M-am descărcat nervos după ratarea penalty-ului, pentru că îmi imaginam că vom avea aceeaşi soartă ca la Timişoara. Îl voi lăsa pe Dorel Stoica să execute penalty-uri pînă va marca, pentru că altfel presiunea se va transfera pe alt jucător şi va fi aceeaşi situaţie.

Să vedem dacă vom rămîne pe locul 4, depinde de ceea ce va face CFR maîine. A fost o etapă în care s-a făcut dreptate pentru noi pînă acum. Dacă aveam o bancă tehnică mai preocupată de echipă, acum eram pe locul 2. Nu e echipă care să joace mai bine ca noi în România şi să aibă superoferte pentru jucători. Nu o să vînd nimic, mă mai chinui un an ca să vă arăt fotbal adevărat", a spus Adrian Mititelu la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.