Liga 1

Fanii timişoreni vor ca echipa să piardă cu Unirea dacă nu va primi cele 6 puncte

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanii echipei Poli Timişoara au fost întrebaţi pe site-ul violamania.ro dacă vor ca echipa lor să piardă în meciul cu Unirea Urziceni, în cazul în care nu vor primi cele 6 puncte de la TAS. Peste 70% din suporterii care au votat au spus că sunt de acord ca echipa să piardă, pentru ca ialomiţenii să rămînă pe primul loc al clasamentului, cu o etapă înaintea finalului campionatului.

Calculele sînt simple! Dacă Poli primeşte joi cele 6 puncte de la TAS, atunci Timişoara ar fi lider, cu 67 de puncte! În acest caz, bănăţenii au nevoie de două victorii în ultimele două etape pentru a fi campioni, indiferent de ce fac adversarele.

În cazul nefericit în care TAS nu acordă punctele înapoi, situaţia se complică: Timişoara are şanse minime de a lua titlul, fiind greu de crezut că Dinamo se va împiedica atît cu Braşov cît şi cu FC Argeş, Unirea Urziceni fiind singura echipă ce ar putea încurca planurile "cîinilor roşii". Cu toate acestea, misiunea Unirii e dificilă: are nevoie de victorie la Timişoara şi acasă cu Steaua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.