Liga 1

Borcea îşi atacă jucătorii: "Nu mă mai interesează nimic. Să-şi ia banii de pe unde se distrează ei!" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Borcea a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP TV după meciul pierdut cu Unirea Urziceni, iar acţionarul dinamovist i-a criticat dur pe jucătorii lui Dinamo pentru prestaţia din partida de aseară. Totodată, acesta i-a atacat virulent pe Gabriel Torje şi Cosmin Moţi:

"Chiar dacă prima repriză am jucat foarte prost, dacă aveau cei de la Unirea arbitrajul nostru, nu ştiu ce se întîmplă. Indiferent de situaţie, noi eram Dinamo şi trebuia să cîştigăm, chiar dacă am avut un arbitraj tendenţios.

M-au dezamăgit unii jucători care nu şi-au dat seama pe lîngă ce şansă au trecut. Nu mai mă interesează dacă s-a pierdut campionatul. Eu n-o să mai dau nici un ban. Să-şi ia jucătorii banii de unde merg mereu să se distreze. Nu mă mai interesează!", a declarat mîhnit oficialul dinamovist.

"Dacă jucătorii de la Timişoara nu şi-au dorit cel mai mult să cîştige cu Dinamo, să se dea la o parte cu Urziceni. Este incredibil ca o echipă ca Timişoara să nu termine pe locul 2, doar ca să ia Urziceniul campionatul. Ne merităm soarta. La cum am jucat, ne merităm soarta. Am avut dezamăgiri mari de tot.

Torje crede că a început şi s-a terminat fotbalul cu el, :O Moţi a fost cea mai mare dezamăgire. Viaţa lui extrasportivă ar fi trebuit să-l pună pe gînduri, pentru că n-a jucat în Italia şi Dinamo i-a întins o mînă de ajutor", a mai tunat Borcea la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.