Liga 1

Viorel Duru: "Fuziunea şi absorbţia au fost eliminate din regulament"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi patronul stelist Gigi Becali pare tot mai deciss în ceea ce priveşte intenţia de a alipi Unirea Urziceni Stelei, fuziunea şi absorbţia sunt doi termeni care nu mai există însă în regulamentele FRF, acestea fiind eliminate după ce mai multe cluburi, inclusiv transformarea Rocarului în Poli Timişoara, făcuseră abuz de astfel de prevederi.

"Sunt nişte zvonuri pe care în mod normal nici nu ar trebui să le comentez. Teoretic însă în regulament nu mai există decât cesiunea, care se referă la transferarea dreptului de evoluţie de la o asociaţie fără scop patrimonial către o societate comercială. Or, aici avem de-a face cu două societăţi comerciale. Nici dacă ar fi asociaţie, după părerea mea, nu s-ar putea face transferul.

Pot să invoce faptul că «ceea ce nu este interzis este permis», dar în acest caz au existat acele prevederi privind fuziunea şi absorbţia în regulament şi au fost eliminate, deci situaţia e clară", a declarat Viorel Duru, director de licenţiere în cadrul FRF, pentru cotidianul.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.