Liga 1

Bruno Simao: "Nu au nici un motiv să mă dea afară, mi-am făcut datoria faţă de club"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 26 mai 2009

Fundaşul lui Dinamo, Bruno Simao, a declarat că este nedrept ca oficialii din Ştefan cel Mare să-l considere unul dintre principalii vinovaţi ai înfrângerii de la Urziceni şi a precizat că va avea o discuţie cu preşedintele Cristi Borcea, după reîntoarcerea acestuia de la Roma.

"Nu mi s-a comunicat nimic în privinţa rezilierii contractului. Am fost la club, dar nu am avut cu cine să discut, domnul Borcea este plecat la Roma. Luni voi vorbi cu dânsul despre viitorul meu. Consider că nu au niciun motiv să mă dea afară, mi-am făcut datoria faţă de club. La Urziceni am făcut un joc mai slab, ca de altfel toată echipa, dar se mai întâmplă să ai astfel de evoluţii", a spus Simao.

Acesta a mai afirmat că nu îi pare rău că a venit la Dinamo. "Dimpotrivă, le mulţumesc că mi-au dat ocazia să evoluez aici. Mircea Rednic mi-a zis că e mulţumit de mine, mai ales că eu, înainte să vin, nu mai jucasem de aproape 6 luni. Dacă e să nu mai rămân, voi discuta ofertele pe care le am din Italia şi Germania", a declarat jucătorul.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.