Liga 1

Mircea Bornescu: "Pentru Steaua, meciul cu noi va fi ca o finală pentru Europa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că echipa sa trebuie să arate că este mai valoroasă decât gruparea roş-albastră, pe terenul căreia nu a mai câştigat de aproximativ 20 de ani.

"Noi respectăm fiecare echipă, fie că este vorba de Gloria Buzău sau de Steaua. Acum, după mulţi ani, trebuie să demonstrăm pe teren că Universitatea Craiova porneşte ca favorită în Ghencea. Chiar dacă atmosfera de la Steaua a fost agitată, sunt convins că ei vor uita de toate probleme de la echipă când vor intra în teren. Pentru Steaua, meciul cu noi va fi ca o finală pentru Europa", a spus Mircea Bornescu, a cărui echipă  nu a mai învins Steaua, în Ghencea, din sezonul 1989-1990, când Universitatea se impunea cu 2-1.

Goalkeeperul a opinat că fotbaliştii olteni au trecut de starea euforică după meciul cu Rapid şi sunt concentraţi pentru partida cu roş-albaştrii:

"Suntem conştienţi că urmează un meci foarte greu cu Steaua. Cu toate că şi un egal ne-ar ajunge pentru a ne asigura calificarea în Liga Europa, Craiova merge să câştige în Ghencea. Cred că va fi o partidă deschisă, se va juca fotbal, dar păcat că nu vor fi spectatori pentru că jucătorii Universităţii ar fi vrut ca acest joc să se dispute cu fanii în tribune. Cred că şi jucătorii Stelei şi-ar fi dorit la fel".

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.