Liga 1

Cacealma?

Articol de Eduard Apostol, Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu se contrazice în declaraţii, iar Cristi Borcea ameninţă cu cătuşele dacă Timişoara - Urziceni va fi blat

Cu patru zile înainte de meciul care va decide campioana în Liga 1, patronul Timişoarei, Marian Iancu, mizează pe o nouă cîştigătoare din Provincie în dauna lui Dinamo: "Vreau să cîştig campionatul! Cum? Să iau cele 6 puncte înapoi şi să avem 30.000 de oameni în tribună cu Urziceniul! Aşa poate avem şi noi o şansă la titlu. Dacă nu primim punctele, e aproape imposibil să batem Unirea. E cea mai valoroasă echipă din campionat, mult mai bună decît Poli".

Borcea: "îşi riscă libertatea"
La auzul acestor afirmaţii, Borcea a ameninţat Timişoara: "Nu pot să cred că-şi riscă vreo persoană de la Timişoara libertatea, iar aici mă gîndesc la antrenori, jucători, oficiali. Cum să se dea la o parte din faţa Urziceniului? Aaa, dacă bagă echipa a doua, atunci e altă treabă". Cînd ameninţă, Borcea se referă şi la ultimele anchete ale DNA, dar şi la problemele pe care le-a avut Iancu în trecut, cînd a fost arestat, fiind inculpat în dosarul RAFO. Surse autorizate susţin că dinamoviştii îşi iau oricum măsuri de precauţie şi vor premia cu aproximativ 1,2 milioane de euro pe cei de la Timişoara dacă o încurcă pe Urziceni.

"Verdict pe 5-6 iunie"
Şeful bănăţenilor a lansat aseară o nouă ipoteză, şocantă, în cazul TAS-Timişoara, al cărui verdict ar putea fi amînat pînă după meciul Poli-Urziceni: "Am luat legătura cu avocaţii mei şi s-ar părea că vom avea un verdict doar pe 5-6 iunie! Am înţeles că se lucrează la o modificare a hotărîrii, pentru că se fac mari presiuni din partea FIFA de a ţine cont de poziţia ticăloasă a FRF, care e pentru menţinerea depunctării! Sînt interese foarte mari". Totuşi, Gazeta Sporturilor a aflat că ultima înştiinţare primită de bănăţeni de la TAS anunţă un verdict al cazului pînă pe data de 28 mai.

TAS nu comentează termenul
GSP a sunat la TAS şi a stat de vorbă cu Caty Hogg, responsabil cu relaţiile publice din cadrul forului. "Îmi pare rău, însă nu am o dată certă în privinţa unui verdict. Poate fi dat pînă joi, dar el va fi comunicat mai întîi clubului din Timişoara şi FRF, apoi va apărea pe site-ul nostru. Pînă atunci, nu vă pot oferi alte detalii legate de acest caz", a spus Hogg. (Adrian Bucur)

"Noi vrem să fim campioni"
Căpitanul bănăţenilor, Dan Alexa, a transmis ieri poziţia echipei în meciul cu Urziceni: "M-aş bucura să fim noi campionii. Aşteptăm cele 6 puncte cu mare nerăbdare şi sper să le obţinem şi oficial. Nu merită să comentăm nişte speculaţii, am mari speranţe în verdictul de la TAS. Sper să fie favorabil şi să jucăm pentru noi şi pentru titlu!". (Dana Surulescu)

Iancu îl atacă la Balint
Relaţiile dintre Marian Iancu şi Gabi Balint s-au fisurat definitiv. "La trei zile după meciul cu Steaua, a trebuit să-i adun pe jucători pentru refacere, în condiţiile în care Urziceniul era deja în cantonament. Ce să mai zic?", a spus Iancu, cu aluzie la metodele relaxate de pregătire ale lui Balint. Ieri, patronul şi-a nuanţat poziţia: "Jucăm tenis cu piciorul la antrenament. nu vedeţi în ce fel stă Timişoara în picioare în minutul 60? Dormim!".

CRISTI BORCEA, preşedinte executiv Dinamo
"Şanse la titlu mai avem, cred în asta! Timişoara poate ajunge şi pe locul 4 şi atunci pierde din diverse contracte mai mult de un milion de euro"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.