Liga Campionilor

Află ce surprize le pregăteşte Guardiola englezilor! Keita va fi fundaş stînga!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Goalkeeperul Barcelonei, Victor Valdes, consideră că variantele pe care  antrenorul Pep Guardiola  le va găsi pentru înlocuirea jucătorilor suspendaţi sau accidentaţi se vor dovedi soluţii viabile pentru defensiva catalană şi se arată încrezător în potenţialul tuturor jucătorilor azulgrana.

"Ne lipsesc jucători foarte importanţi în apărare, dar avem înlocuitori de calibru. Am încredere maximă în coechipierii mei. Avem destui oameni în lot care pot să se descurce, iar antrenorul va decide cine e cel mai potrivit pentru a intra în teren", a spus Valdes, completat de căpitanul Carles Puyol:

"Totul va fi perfect. Echipa e în formă, avem jucători fantastici şi antrenorul îi va folosi în poziţiile cele mai bune".

Specialiştii se aşteaptă la modificări determinate de accidentări şi suspendări în formula defensivă a Barcelonei. Guardiola pare tentat să îl folosească pe Carles Puyol în banda dreaptă în locul suspendatului Daniel Alves, în timp ce postul celuilalt lateral, Eric Abidal, ar urma să fie luat de mijlocaşul Seydou Keita. În centrul defensivei, Pep îl va trimite din nou pe "închizătorul" Yaya Toure, la fel ca în semifinala cu Chelsea. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.