Liga 1

Ioan Igna: "Sîntem foarte mulţumiţi de arbitrajele străinilor care au venit pînă acum" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele interimar al CCA, Ioan Igna, a dezvăluit că în ultimele două etape cele mai importante partide din Liga I vor fi conduse tot de brigăzi de arbitri din străinătate, precizînd că a fost mulţumit de calitatea arbitrajelor "fluieraşilor" de peste hotare. Cîţiva dintre ei au fost puternic contestaţi de conducerile echipelor ale căror partide le-au condus, ultimul dintre aceştia fiind spaniolul Cesar Muniz (foto):

"În etapele 33 şi 34, vom avea patru brigăzi, respectiv trei brigăzi de arbitri străini. Sîntem foarte mulţumiţi de cei care au venit pînă acum. Într-adevăr, au fot şi arbitri ceva mai modeşti, dar au fost şi unii care au lăsat o impresie bună. Am vrut să aduc un băiat din Republica Moldova, însă presa şi televiziunea au început să ne critice. Noroc că nu sînt preşedintele celor din Moldova, că le-aş fi răspuns eu.

Dinamo şi FC Braşov au solicitat o brigadă din România, iar noi am hotărît să-l delegăm pe Cristi Balaj, iar la asistenţi pe Cristi Nica şi Aurel Oniţa", a declarat Ioan Igna la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.