Liga 1

Prunea a plecat de la DNA după 5 ore: "Voi reveni de cîte ori mi se va cere!"

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE 10:30 Cornel Penescu a părăsit sediul DNA Piteşti, unde a fost audiat de procurorii care instrumentează dosarzl "Corupţie în fotbal". La ieşirea din sediul instituţiei, patronul lui FC Argeş a declarat:

"Probabil am fost chemat pentru că a venit şi Prunea. Nu am fost audiat mai mult de 3 minute, am fost chemat ca să mă plimbe puţin. Îi spun celui care a regizat acest film că sînt nevinovat şi că stau de foarte mult timp în arest deşi nu pot fi acuzat de nimic".

UPDATE 10:28 Procurorii au pus sechestru pe casă şi pe unul dintre apartamentele din Piteşti, cu o valoare cumulată de 5 miliarde, exact suma pe care se consideră că ar fi dat-o ca mită.

Florin Prunea, directorul departamentului de Relaţii Internaţionale al Federaţiei Române de Fotbal, s-a prezentat astăzi, la ora 08:45, la sediul DNA Piteşti.

La 5 minute după sosirea oficialului FRF, la DNA şi-a făcut prezenţa şi preşedintele clubului FC Argeş, Cristian Mincă.

De asemenea, finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, a fost adus şi el din arest la sediul DNA.

UPDATE 13:00 - Tribunalul Argeş a stabilit o cauţiune de 10.000 lei pentru fostul director al OPC Argeş

Tribunalul Argeş a judecat, joi, cererea de eliberare pe cauţiune a lui Cristian Libertatu, fost director al OPC Argeş, şi a stabilit o cauţiune de 10.000 de lei, informează corespondentul NewsIn.

Magistraţii au dispus ca suma de 10.000 lei să fie depusă în cont până luni, 1 iunie, când a fost fixat următorul termen.
Curtea de Apel Piteşti a admis vineri, 22 mai, recursul procurorilor DNA la măsura eliberării sub control judiciar dispusă de Tribunal în cazul fostului şef al OPC Argeş, Cristian Libertatu, astfel că acesta a rămas în arest.

Cererea de eliberare sub control judiciar a fostului director OPC Argeş Cristian Libertatu a fost admisă de Tribunalul Argeş miercuri, 20 mai, însă decizia a fost atacată cu recurs de către procurorii DNA. Fostul şef al OPC Argeş a fost arestat în data de 14 aprilie, alături de finanţatorul FC Argeş Cornel Penescu, fostul preşedinte CCA, Gheorghe Constantin, şi de directorul hipermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă.

UPDATE 14:17 - Florin Prunea a plecat după 5 ore de audieri de la sediul DNA Piteşti. Acesta a declarat: "Mă bucur că am rezolvat toate chestiunile care trebuiau lămurite. Mă voi prezenta la DNA de cîte ori mi se va cere".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.