Rugby

Steaua acuză înainte de derby: "Este o decizie clar dată împotriva Stelei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sâmbătă, 30 mai, se joacă marele derby Steaua-Dinamo care se joacă în Ştefan cel Mare. Steliştii sînt cît se poate de supăraţi de faptul că Federaţia a decis să reducă suspendările dinamoviştilor de după celebra bătaie cu Farul chiar înaintea derby-ului cu Steaua.

"Dacă vorbim la modul ironic, Federaţia a considerat că bătaia aceea a fost ceva normal, aşa că era normal să apeleze şi la paragraful din regulament care le poate reduce pedepsele. S-au gândit că aşa pot rezolva un derby.

Ce să mai, Dinamo face tot ce poate ca să nu mai piardă şi al treilea meci. Este o decizie clar dată împotriva Stelei. Nu i-am pus eu să se bată, să faca imagine şi mai proastă rugby-ului decât era atunci. Eu am fost împotriva acestei decizii în Biroul Federal şi nu am fost singurul. Din păcate, degeaba", a spus antrenorul coordonator al Stelei, Marin Moţ.

Steaua are ceva incertitudini în lot înaintea meciului cu Dinamo: Dan Vlad, Iulian Andrei, Melinte, Baraulea, Grigore şi chiar Fercu şi Dascălu având probleme cu accidentarile.
    
Derbyul Steaua – Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Sursa: rugby.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.