Tenis

Martina Hingis nu se gândeşte să revină în competiţiile profesioniste

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tenismena din Elveţia, Martina Hingis, care a fost suspendată doi ani de Federaţia Internaţională de Tenis pentru dopaj, a declarat, joi, că nu se gândeşte să revină în circuitul profesionist, pentru că nu ştie dacă ar mai face faţă.

"Multe persoane mă întreabă dacă vreau să mai joc la nivel înalt, dar ar fi extrem de dificil să mai joc aşa cum o făceam înainte. Deocamdată nu am găsit resursele şi voinţa să revin la acest nivel", a declarat Hingis, care a fost numărul 1 mondial în clasamentul WTA pentru 20 de săptămâni.

Tenismena în vârstă de 29 de ani a mai spus că viaţa de acum îi convine foarte mult şi deocamdată nu se gândeşte să se întoarcă la o viaţă plină de stres şi să alerge de la un turneu la altul. "În acest moment m-ar tenta mai mult să joc în turnee demonstrative. De asemenea, cred că mi-ar plăcea foarte mult să fiu antrenoare sau să particip la formarea tinerelor jucătoare".

Martina Hingis a fost depistată pozitiv cu cocaină la turneul de la Wimbledon din 2007 şi a primit o suspendare de doi ani, care îi va expira în luna octombrie a acestui an. Tenismena a fost cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, la 16 ani, 6 luni şi o zi.

Hingis are în palmares 43 de titluri WTA, dintre care 5 de Grand Şlem. Ea s-a mai retras o dată în anul 2003 din cauza unei accidentăi, dar a decis să revină la cel mai înalt nivel în 2006.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.