Liga 1

"Să le închidem gura!"

Articol de Alexandru Răducanu, Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii Stelei speră să bată diseară Craiova pentru a-i demonstra lui Adrian Mititelu că echipa lui nu merită să joace în Europa League


Steaua nu-şi va putea lua la revedere de la propriii suporteri. Diseară va fi nevoită să închidă porţile la meciul cu U Craiova, un meci pe care şefii din Ghencea îl doresc neapărat cîştigat. Motivul? Chiar dacă echipa nu mai are mari şanse de a merge în Europa League, o victorie împotriva trupei lui Adrian Mititelu ar salva cît de cît finalul de sezon.

"Batem cu orice preţ"
"Am fost acuzaţi că ne-am fi dorit să nu ia Craiova licenţa pentru a merge noi în locul ei în Europa, de parcă pînă acum, în ultimii 4-5 ani, nu Steaua ar fi ţinut sus steagul României în cupele europene! Vreau să le arătăm pe teren celor de la Craiova cine ar avea faţă să meargă în Europa şi cine nu! Trebuie neapărat să-i batem, chiar dacă succesul poate nu ne va ajuta să ajungem în cupele europene în locul lor. Să le dăm peste nas!" a fost mesajul lui Becali şi al celorlalţi din conducere către echipă.

Craiova: "Steaua nu mai sperie pe nimeni"
În tabăra Ştiinţei însă se simte descătuşarea de după aflarea verdictului favorabil în cazul licenţei. "Ni s-a tot spus să stăm liniştiţi în ce priveşte licenţa, dar o îngrijorare era, normal că am fost preocupaţi. De-acum ne putem concentra pe jocul din Ghencea", a spus antrenorul Ionel Gane. "Sîntem mai relaxaţi, nu mai avem nici o grijă în plus. Steaua nu mai e Steaua cea de altădată, e într-o formă mai slabă şi trebuie să profităm. Nu mai sperie pe nimeni, trebuie să-i batem", a adăugat stoperul Valerică Găman.

20 de ani au trecut de la ultima victorie a Universităţii Craiova în Ghencea, mai precis din noiembrie 1989, cînd Steaua pierdea cu 2-1

"Am văzut că Steaua vrea să fuzioneze cu Urziceni ca să joace în Liga Campionilor. Vă spun eu care ar fi cea mai bună fuziune pentru fotbalul românesc: cea dintre Steaua şi Dinamo"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Acum e bucurie că am luat licenţa, dar nu prea mare, pentru că ne aşteaptă un meci foarte important. Adevărata bucurie va fi după partida cu Steaua"
JEREMIE NJOCK, atacant U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.