Liga 1

Duelul viitorului

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stelistul Florentin Matei, 16 ani, şi craioveanul Mihai Roman, 17, anunţă un savuros derby Steaua - Craiova peste timp

Şi Steaua, şi Craiova au copii supertalentaţi în curte, totul e să le dea o şansă. Să nu-i ţină ascunşi la juniori prea mult. Să nu uite că, în Vest, marile echipe îşi promovează puştii, iar finala Ligii Campionilor, cu Barca şi Man. United, e cel mai bun exemplu.

Doi Golden Kids, stelistul Florentin Matei şi craioveanul Mihai Roman, anunţă deja un meci al viitorului. Au jonglat în ygsp.ro şi sînt gata de marele salt la seniori.

Florentin, 16 ani, e un mic magician. Fentează tot ce mişcă, un Messi de picior drept, care spune în Young gsp că "am curaj să joc la echipa mare. Am fost deja la antrenamente cînd aveam 14 ani şi nu m-am făcut de rîs".

Mihai, care va împlini 17 ani duminică, cel mai tînăr de la formaţia secundă a Universităţii, e un superstîngaci comparat deja cu Raul. Visul său? "Mi-ar plăcea să ajung într-o zi ca marele căpitan al lui Real Madrid".

CHAMPIONS LEAGUE
YGSP: "Le-au ascuns mingea"
Cu toţii am fost seduşi de jocul Barcelonei în finala Champions League. Ygsp.ro a titrat pe copertă: "Împăraţii", alegînd o superbă imagine cu antrenorul Guardiola purtat pe braţe de jucătorii săi. La interior, titlul este "Le-au ascuns mingea", catalanii jucînd aproape singuri în faţa lui Man. United. În fine, Messi a apărut la superfoto cu zborul incredibil de la golul doi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.