Diverse

"Atacanţii" lui Bono

Articol de Cătălin Oprişan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Super răspunsurile voastre. Un cititor Young va fi răsplătit luni în ygsp.ro, povestea lui fiind jucată într-o scenetă

Milioane de mulţumiri pentru mesajele voastre! Sper să creşteţi ritmul! Sceneta mea de luni, din ygsp.ro, va fi cadoul pentru unul dintre voi.

Acum, Robert ne-a povestit despre Bono, solistul de la U2, şi răspunsul lui amuzant şi isteţ. Rugat să spună trei mari jucători irlandezi, el a răpuns: "Joyce, Synge şi Beckett. Toţi atacanţi".

Apoi, Carmen ne-a trimis cel mai stupid accident din istoria sportului, totul pornind de la un as al suedezului Stefan Edberg în finala turneului US Open '83 la juniori. Vedeţi mai jos ce s-a petrecut!

U2 şi Joyce
Robert
Odată, după o mare victorie a Irlandei, un reporter a încercat să-l prindă cu garda jos pe Bono, solistul trupei U2. L-a întrebat dacă ştie trei jucători-vedetă ai Irlandei. Ce a răspuns Bono? "Joyce, Synge şi Beckett. Numai atacanţi". A zîmbit ironic şi a plecat. "Atacanţii" sînt cei mai mari scriitori născuţi în Irlanda!!!

Asul ucigaş
Carmen

S-a întîmplat în '83, la finala US Open de juniori. Stefan Edberg a servit puternic, lovindu-l tare pe unul dintre arbitrii de linie, Richard Wertheim. Acesta s-a prăbuşit pe spate, izbindu-se cu capul de ciment. A fost transportat de urgenţă la spital şi operat imediat. A murit după cinci zile. Dacă mai contează, suedezul Edberg a cîştigat turneul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.