Handbal

Omer în pericol

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui UCM Reşiţa, Aihan Omer, ar putea fi demis dacă echipa sa nu va cuceri Challenge Cup

Selecţionerul "naţionalei" României, Aihan Omer, are probleme la echipa sa de club, UCM Reşiţa. După ce a pierdut prima manşă a finalei Challenge Cup, 25-27 pe teren propriu cu Bucovina Suceava, Omer are postul în pericol.

Patronul echipei din Reşiţa, Adrian Chebuţiu e foarte supărat pentru că formaţia pe care o patronează ar putea rata al treilea obiectiv important în acest sezon. Reşiţa a pierdut disputa cu HCM Constanţa pentru campionat, a fost învinsă apoi de Steaua în finala Cupei României şi acum e la un pas să nu cîştige nici Challenge Cup. "Am investit o grămadă de bani. Am adus jucătorii pe care şi i-a dorit domnul Omer şi sîntem aproape să nu cîştigăm nici un trofeu", le-a spus Chebuţiu unor prieteni. Şi jucătorii vor avea de suferit în cazul în care nu vor cuceri Challenge Cup, conducerea echipei urmînd să renunţe la mulţi dintre aceştia.

Omer nu a dorit să comenteze zvonul conform căruia ar fi demis, tehnicianul "naţionalei" fiind convins că echipa sa poate să întoarcă duminică, la Suceava, rezultatul din tur.

3 sezoane are pe banca Reşiţei Aihan Omer, timp în care a cucerit de două ori Challenge Cup cu echipa bănăţeană

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.