Campionate

Galatasaray trage de Hagi

Articol de Daniel Scorpie, Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Invitat la sărbătorirea a 9 ani de la cîştigarea Cupei UEFA, "Regele" a discutat condiţiile revenirii ca antrenor la echipa din Istanbul


Hagi se pregăteşte să reintre în circuit. Plecat de la Steaua în septembrie 2007, "Regele" s-ar putea întoarce în Turcia. Galatasaray, echipa la care a evoluat cinci sezoane şi pe care a pregătit-o ceva mai mult de un an, începînd din martie 2004, îl vrea din nou pe banca tehnică.

Hagi n-a fost la Istanbul doar pentru a-şi primi distincţia acordată de Galata, la 9 ani de la cîştigarea Cupei UEFA. Cotidianul "Vatan" a scris că joi seară antrenorul român a discutat cu Adnan Polat (foto stînga), actualul preşedinte, despre noul proiect de reconstrucţie a echipei, în condiţiile în care la vară pleacă nouă jucători. Printre aceştia, Umit Karan, Lincoln, Nonda, Hasan Şaş şi Linderoth. Potrivit sursei citate, Hagi poate fi şi biletul cîştigător pentru Polat la alegerile pentru şefia "Cim Bom" de la sfîrşitul anului. În plus, "Regele", care a cerut măcar doi ani şi jumătate de contract, e mai ieftin decît rivalii săi, francezii Le Guen şi Houllier şi nemţii Schuster şi Daum.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.