Liga 1

Marian Iancu: "FIFA nu ne-a depunctat niciodată!" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Timişoarei a făcut o nouă declaraţie-şoc, anunţînd că forul mondial nu are nici o dovadă scrisă pentru penalizarea de 6 puncte impusă Timişoarei! Şeful Timişoarei crede că Poli va primi vineri punctele înapoi.

"FIFA nu ne-a luat niciodată cele 6 puncte. În faţa completului de judecată de la Lausanne noi am cerut ca FIFA să depună dovada că acea Comisie care ne-a luat cele 6 puncte a existat vreodată şi a judecat acest caz pentru că noi am fost lipsiţi de prezumţia de nevinovăţie şi nu ni s-a dat şansa să ne apărăm.

În momentul în care TAS a cerut dovada că acea Comisie s-a întrunit legal şi a emis o hotărîre cu un dispozitiv scris si motivat, cei de la FIFA au recunoscut oficial că nu există nici o dovadă. Acesta este un abuz grosolan al unui simplu funcţionar al FIFA care a transmis o înştiinţare către FRF că ne-ar fi luate punctele, iar FRF fără să facă un minim control al acelui document, fără să ceară dovada unei încheieri de şedinţe a Comisiei de Disciplină, a unui dipsozitiv şi a unei motivaţii , au dat dovadă de complicitate din prostie sau din interes şi ne-au luat cele şase puncte. Este cea mai mare hoţie din istoria fotbalului mondial", a tunat Iancu, în exclusivitate pentru violamania.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.