Liga 2

Ultimele noutăţi din Liga a 2-a

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

U CLUJ

"Ne vom salva!"

Formaţia pregătită de Dorinel Munteanu speră să evite retrogradarea cu două runde înainte de finalul sezonului. După remiza de ieri, cu Jiul (1-1), clujenii au rămas pe locul 14, la egalitate cu ACU Arad, dar cu golaveraj superior. "Eu sînt convins că ne vom salva de la retrogradare", a declarat la finalul partidei de sîmbătă secundul lui U Cluj, Marius Popescu. (Marius Tuhuţ)


UNIREA ALBA IULIA

"A
şteptăm investitori"
Căpitanul Unirii, Răzvan Dîlbea, crede că oamenii cu bani din judeţ ar trebui să ajute echipa, după ce sîmbătă formaţia din Alba Iulia a promovat matematic în Liga I. "Nu sîntem victime sigure sezonul viitor. Privim cu încredere meciurile cu Steaua şi Dinamo, pentru că nu ne temem de nimeni. Aşteptăm oamenii potenţi financiar din judeţ să vină lîngă ehipă pentru că în Liga I ne vom lupta cu echipe cu bani mulţi", a declarat Dîlbea. (Dan Henegar)


DUNĂREA GIURGIU

"Refacem echipa"

Tehnicianul giurgiuvenilor, Marin Barbu, spune că din vară va începe reconstrucţia echipei. "În partida de astăzi, cu Concordia (1-0), ne-am antrenat pentru sezonul viitor. În această vară vor veni 4 jucători noi şi vom gîndi o nouă strategie pentru echipă", a declarat Barbu. Altfel, fotbaliştii Marius Soare şi Eduard Nicola se vor întoarce la finalul sezonului la echipele de unde au fost împrumutaţi, CS Otopeni, respectiv Farul. (Bogdan Vladu)


Ultimele noutăţi

- CFR Timişoara. Gabriel Stoicovici, directorul sportiv al timişorenilor, spune că "această victorie ne lasă să sperăm pînă în ultima etapă că vom evita retrogradarea. Ar fi păcat să cadă CFR Timişoara în Liga a III-a". (Adrian Bucur)

- FC Bihor. Formaţia lui Zoltan Vig a stricat sărbătoarea celor de la Internaţional Piteşti după victoria cu 2-1 de sîmbătă. "Ne-am tot pregătit să batem în deplasare, dar am făcut-o pe un teren unde nimeni nu se aştepta. Ne-am arătat valoarea", a declarat tehnicianul bihorenilor.

- Unirea Alba Iulia.
Goalkeeper-ul Gabriel Rotaru, 38 de ani, nu se gîndeşte la retragere: "Am spus de acum cîţiva ani că vreau să mai apăr cu Unirea în Liga I. Nu sînt bătrîn, mai degrabă sînt un portar cu experienţă".

- Jiul. Tehnicianul Daniel Timofte crede că "lupta pentru evitarea retrogradării e strînsă şi dubioasă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.