Liga 1

Steaua a propus ca echipele să poată rezilia unilateral contractele jucătorilor!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clubul Steaua a propus, luni, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF ca formaţiile să poată rezilia unilateral contractele jucătorilor, dar membrii forului au respins această idee în unanimitate, au declarat, agenţiei NewsIn, surse apropiate FRF.

"Steaua a venit cu propunerea ca un club să rezilieze când vrea, unilateral, contractul jucătorilor. Dacă nu le convine ceva cluburilor şi vor să dea afară un jucător, conform acelei propuneri, acestea puteau da afară jucătorii.

Bineînţeles că membrii Comitetului Executiv au respins această propunere, pentru că formaţiile nu pot da afară fotbaliştii când vor muşchii lor. Unii membrii au spus ca propunerea să fie adoptată, dar dacă se introduce şi reversul, adică şi jucătorul să poată rezilia unilateral contractul, dar aşa nici nu s-a pus problema", a spus sursa citată.

Clubul Steaua a venit cu această propunere în cadrul şedinţei CEx al FRF, lucru care confirmă spusele patronului Gigi Becali, cel care afirmase că nu mai are bani şi nu îşi poate permite să mai plătească salarii foarte mari jucătorilor. Mai mult, din câte se pare, fotbaliştii de la Steaua au de primit unele restanţe financiare de la clubul din Ghencea, iar finanţatorul a spus că aceştia îşi vor primi banii doar dacă merg în cupele europene.

Sursă: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.