Liga 1

Marian Iancu: "Gabi Balint s-a crezut superior şi a luat fotbalul la mişto"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu, finanţatorul echipei Poli Timişoara, a comentat demiterea lui Gabi Balint din funcţia de antrenor a echipei de pe Bega, spunînd că este dezamăgit de fostul internaţional.

"Nu este o zi foarte bună pentru noi. Demiterea lui Balint a fost normală. Nu este chiar atît de ciudată decizia, eu nu plătesc cu jumătăţi de bancnote, eu plătesc cu bani întregi, de aceea mă aştept ca obiectivul să fie îndeplinit pe deplin. Obiectivul lui Balint era titlul. Nu şi l-a îndeplinit şi nici nu erau perspective.

Eu mi-am asumat răspunderea cînd l-am adus, eu îmi asum răspunderea şi acum. El este un om prea civilizat. La noi, în România, nu se poate cu vorba bună. Un conducător trebuie să aibă anumite calităţi. S-a crezut superior, m-a luat la mişto de cîteva ori şi apoi a luat şi fotbalul la mişto.

M-au înnebunit suporterii aseară. Eram atît de nervos la finalul meciului, dar cînd am văzut reacţia publicului, mi-am dat seama că trebuie să merg mai departe. Publicul este cu mult peste echipă", a spus Marian Iancu la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.