Liga 1

Velcea: „Nu mă consider un antrenor de conjuctură”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui FC Timişoara, Valentin Velcea, a declarat, marţi, că nu consideră de conjunctură numirea sa pe banca tehnică, şi a adăugat că vrea să profite la maximum de şansa oferită şi să învingă în ultimele partide oficiale ale sezonului, transmite corespondentul NewsIn. de şansa oferită

"Am obiectiv câştigarea meciului cu FC Braşov şi finala Cupei României. Am învăţat din eşecul de acum doi ani şi ştiu ce am de făcut. CFR nu e o echipă de neînvins având o vedere că am mai câştigat în faţa lor. Înfrângerea din campionat a fost altceva.

Nu mă consider un antrenor de conjuctură şi cu atât mai mult unul cu mandat de 'vreme rea'. Puteam să refuz, dar consider că e o provocare numirea mea ca antrenor principal. Nu îmi aduc ca Marian Iancu să fi vorbit în privinţa mea de interimat", a spus Velcea.

Valentin Velcea a fost numit, luni, antrenor interimar la FC Timişoara pentru ultimele două meciuri ale sezonului după ce Gabi Balint a fost demis din funcţie în urma înfrângerii de pe teren propriu în faţa Unirii Urziceni.

FC Timişoara va mai disputa două meciuri oficiale în acest sezon, în campionat, cu FC Braşov, în ultima etapa a Ligii I, şi cu CFR Cluj, în finala Cupei României.

sursa NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.