Campionate

Huntelaar la Manchester? Ce părere ai?

Articol de Vlad Pahonţu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Presa britanică a început să vorbească din ce în ce mai mult despre o eventuală mutare a olandezului Klaas-Jan Huntelaar la Manchester United, chiar dacă jucătorul lui Real Madrid a negat luna trecută că ar vrea să părăsească Spania.

După ce Telegraph a titrat că atacantul Carlos Tevez şi-ar putea prelungi contractul cu deţinătoarea titlului în Premier League, Mirror a publicat informaţia în urma căreia, rivala celor de la United, City, ar fi interesată de semnătura argentinianului, în schimbul a 30 de milioane de lire sterline.

Tot la capitolul plecări sunt trecuţi şi fundaşul de 22 de ani Danny Simpson, împrumutat în acest sezon la Blackburn şi dorit de nou-promovata Birmingham şi mijlocaşul Paul Scholes, care ar putea pleca la Stoke, ca antrenor/jucător.

Pe lista de transferuri a englezilor de la Manchester s-ar afla Huntelaar, atacantul care a marcat 8 goluri în 20 de meciuri jucate în Primera Division. În schimbul serviciilor jucătorului olandez, United ar putea plăti 15 milioane de lire sterline, conform ziarului Sunday People.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.