Liga 1

Turcu, vinovat pentru lipsa de valoare a lotului? "El i-a vrut pe Simao şi Diakite şi a renunţat la Galamaz şi Pădureţu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Agentul FIFA Victor Becali spune că o parte din vină pentru slăbiciunea de care a dat dovadă Dinamo în acest final de campionat o poartă şi acţionarul Vasile Turcu, cel care a renunţat la cîţiva jucători care au luat titlul cu Unirea Urziceni.

"A putut să vadă Turcu că l-a dat pe Mărgăritescu. Nu-i vrei pe Cătălin Munteanu, pe Pădureţu, pe Galamaz...ce trebuie să-i mai arăt eu lui Turcu? Nu vede singur? El i-a vrut pe Simao, pe Diakite, pe Ze Kalanga, tot felul de jucători cu "ki" şi "ze".

Eu n-am nici o problemă cu Mircea Rednic, nu practicăm aceeaşi meserie. Nu vreau să intru în nici o polemică. Am văzut o echipă neputincioasă a lui Dinamo şi cred că Braşovul nu ar fi putut să piardă nici dacă ar fi vrut!

La meciurile astea nici nu cred că era nevoie de antrenor. Jucătorii ar fi trebuit să moară pe teren. Scopul meu nu este să-l acuz pe Mircea Rednic, că doar nu-i iau eu locul. Jucătorii nu au dat dovadă de atitiudine, de caracter şi de ataşament faţă de culorile echipei.

Cristi Borcea suferă foarte tare acum şi din punctul lui de vedere, el şi acţionarii şi-au făcut treaba. Borcea sau conducerea nu pot fi acuzaţi de ceva, că ei nu intrau să joace", a spus Becali la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.