Liga 1

N'Doye: "Am pierdut 30.000 de euro! Pariasem că Dinamo va fi campioană"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

N'Doye era atît de sigur că Dinamo va lua campionatul, încît a pariat o sumă imensă pe victoria finală a "cîinilor". Şi a pierdut, dupa cum a dezvaluit intr-un interviu acordat siteului dinamovisti.ro. Mijlocasul senegalez crede ca Mircea Rednic ar trebui sa ramana la Dinamo

- Ousmane, cum e atmosfera la echipă?

- Cum să fie? Toţi sîntem supăraţi foc. Sincer să fiu, nici nu mai am chef să ies nicăieri, am stat numai în casă.

- Aţi ratat titlul, dar şi foarte mulţi bani...

- Bani? Mie nu îmi păsa de bani! Eu voiam să fiu campion! Chiar am făcut pariu cu un prieten pe 30.000 de euro că voi lua titlul, el zicea că nu o să reuşesc. Am pierdut banii. Eram atît de sigur... Dar cred în continuare în mine, în Dinamo, capu' sus!

- Cine vă antrenează etapa viitoare, cu FC Argeş?

- Coach! Nea Mircea, cum cine? Ce întrebare e asta? Păi, cum, cînd am bătut Rapid de doua ori sau Timişoara nu era cel mai bun antrenor? Tot el e şi acum. Nu e normal să iasă cu astfel de acuzaţii. Trebuie să continue cu noi, să reparăm ce am stricat. Poate ajungem totuşi în grupele Champions League, de unde ştiţi voi că nu o să fie aşa?

- Sînteţi acuzaţi de suporteri şi acţionari că nu prea v-aţi dat interesul.

- Noi tragem tare şi fizic, şi forţă, şi viteză, şi tactică, tot! Facem antrenamente adevărate, nu ne jucăm. Muncim foarte mult.

"De-aia e fotbalul spectaculos, niciodată nu ştii ce se întîmplă. Eşti ba sus, ba jos. De data asta am pierdut noi, data viitoare vor pierde alţii"
OUSMANE N'DOYE mijlocaş Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.