Liga 1

Steaua în criză! Gigi Becali nu a achitat factura pentru autocarul echipei!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cefin România, societatea de la care clubul de fotbal Steaua Bucureşti şi-a achiziţionat autocarul de 300.000 de euro, a acţionat în judecată clubul pentru plata cu întârziere a bunului, procesul urmând a avea loc la Judecătoria Sectorului 1.

Procesul va începe pe 17 iunie. Concret, Cefin România cere Judecătoriei Sectorului 1 să oblige Steaua Bucureşti la plata a 36.430,07 RON plus penalităţi de întârziere de 31.947,21 RON reprezentând penalităţi de întârziere.

Prima sumă reprezintă, potrivit Cefin România, diferenţa pe care Steaua trebuia să o achite societăţii întrucât a plătit, în lei, cu o întârziere de 32 de zile faţă de data emiterii facturii, perioadă în care cursul euro s-a schimbat.

"Deşi am încercat în repetate rânduri recuperarea sumei respective  (prin discuţii telefonice şi trimiterea unor notificări de plată) reprezentanţii legali ai debitoarei tergiversează efectuarea plăţii în condiţiile în care factura este scadentă din septembrie. Faţă de această atitudine am decis să formulăm prezenta cerere", arată avocaţii Cefin România, în acţiunea făcută la Judecătoria Sectorului 1.

În 2007, Steaua a încheiat un contract cu Cefin România în baza căruia clubul de fotbal a achiziţionat de la această societate un autocar Iveco pentru echipa de fotbal.

Sursă: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.