Campionate

Galliani: "Kaka va pleca de la Milan numai din raţiuni economice"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, a afirmat într-un interviu că formaţia italiană este dispusă să-l vândă pe Kaka doar pentru că va obţine o sumă mare, relatează Reuters.

Galliani a fost în Spania pentru a se întâlni cu preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, care vrea să-l achiziţioneze pe Kaka. "Plecarea lui Kaka s-ar face numai din raţiuni economice. Trebuie să ne confruntăm cu o astfel de situaţie şi să luăm o decizie. Milan nu-şi poate permite să piardă 70 de milioane de euro pe an", a spus Galliani, care a precizat că Alexandre Pato şi Andrea Pirlo nu sunt de vânzare.

Presa engleză scrie că noul antrenor al lui Chelsea Londra, Carlo Ancelotti, l-a sunat pe jucătorul brazilian şi i-a spus să refuze oferta de la Real Madrid şi să vină la formaţia patronată de Roman Abramovici. Formaţia londoneză este dispusă să-i ofere o sumă de transfer mai mare şi un salariu mai bun mijlocaşului brazilian.

Gruparea engleză a remis miercuri seară şi un comunicat referitor la situaţia lui Kaka. "Nu am făcut niciodată o ofertă lui AC Milan pentru Kaka, aşa că orice informaţie legată de acest subiect este falsă", se arată în comunicat.

O altă echipă din Premier League, Manchester City, a vrut să-l cumpere pe Kaka la începutul acestui an, pentru suma de 100 de milioane de euro, dar jucătorul a rămas în Italia. 

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.