Nationala

Arlauskis: "Românii mi-au spus că ne dau cel puţin 3 sau 4 goluri" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Goalkeeperul Unirii Urziceni, Gedrius Arlauskis, prefaţează duelul dintre Lituania şi România din preliminariile Campionatului Mondial din 2010 şi vorbeşte despre schimbările pe care le-a suferit reprezentativa după înfrîngerea suferită la Cluj (0-3) în faţa balticilor.

"Selecţionerul României s-a schimbat, a venit un tehnician tînăr, ambiţios şi respectat de fotbalişti în ciuda vîrstei sale. Lituania va avea un meci foarte dificil, mult mai greu decît cel de la Cluj pentru că românii trebuie să joace altfel.

Am trei coechipieri la reprezentativă, George Galamaz, Iulian Apostol şi Răzvan Pădureţu. George e un fundaş foarte bun, unul dintre cei mai valoroşi din campionatul României, în timp ce Apostol e tehnic şi foarte rapid
. Sînt jucători extraordinari cu toţii, dar avînd în vedere că apar pentru primele ori în naţională nu cred că vor avea parte de prea multă acţiune.

Am vorbit mult cu băieţii, glumeau şi îmi spuneau că ne dau cel puţin 3 sau 4 goluri. :) Mai bien vorbim după meci, va fi foarte greu pentru ambele echipe să se impună", a spus Arlauskis.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.