Nationala

Au ajuns cu soarele

Articol de Radu Oprişan, Raed Krishan (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La capătul unui zbor cu destule turbulenţe, "tricolorii" au găsit la Kaunas o vreme splendidă, după ce în ultimele două zile plouase nonstop torenţial


"Ne-a cam zgîlţîit avionul", :S au fost primele cuvinte ale fotbaliştilor după aterizarea pe micuţul aeroport din Kaunas, ieri, în jurul orei 19:00.

"Tricolorii" au zburat timp de o oră şi cincizeci de minute şi imediat ce au ieşit în parcarea aerogării se mirau că au găsit o vreme însorită şi aproape 15 grade Celsius. Ştiau că aici a plouat şi era frig, stafful "naţionalei" aducînd chiar şi haine groase :) pentru întreg lotul. Cu puţin timp înainte de sosirea lor, ploaia torenţială care a ţinut două zile s-a oprit.

"Dimineaţă, dacă ne ajută vremea şi nu va ploua, încercăm să facem o plimbare scurtă prin oraş. Seara e conferinţă de presă şi antrenamentul oficial la Marijampole", a anunţat programul Răzvan Lucescu la sosirea delegaţiei la hotelul Reval Hotel Neris, un stabiliment de 4 stele aflat în centrul oraşului. Al doilea ca mărime din Lituania, după capitala Vilnius. 

Marijampole, unde se va disputa meciul, este un mic orăşel aflat la 50 de kilometri de Kaunas. Pînă ieri, nu se vînduseră decît aproximativ 1.000 de bilete din cele 6.000 scoase la vînzare de gazde pentru partida de mîine. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.