Campionate

300 de fani ai lui Milan au protestat faţă de vânzarea lui Kaka

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aproximativ 300 de suporteri ai lui AC Milan au protestat timp de o oră în faţa sediului grupării de pe Via Turati, după ce conducerea a anunţat că e dispusă să-l vândă pe internaţionalul brazilian Ricardo Kaka la Real Madrid, informează Gazzetta dello Sport.

"Dacă îl vindeţi pe Kaka, atunci vindeţi şi clubul", "Preşedinte: foarte multe satisfacţii în trecut, multe deziluzii în prezent", "V-aţi pierdut demnitatea", "Cine îl vinde pe Kaka este un ţăran" sau "Votăm Podesta (n.r. candidatul susţinut de Berlusconi) numai dacă rămâne Kaka", au fost câteva din zecile de bannere pe care le-au afişat susţinătorii echipei patronate de premierul italian, Silvio Berlusconi.

Liderul suporterilor de la Curva Sud, Giancarlo Capelli, le-a spus jurnaliştilor prezenţi la faţa locului că a vorbit la telefon cu internaţionaul brazilian în vârstă de 27 de ani, iar acesta din urmă ar fi zis că şi-ar dori să rămână la AC Milan, dar conducerea este cea care intenţionează să se dispenseze de serviciile sale.

Potrivit publicaţiilor sportive din Italia şi Spania, noul preşedinte al lui Real, Florentino Perez, a ajuns la un acord cu vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, în urma căruia câştigătorul Balonului de Aur din 2007 va fi cumpărat de gruparea madrilenă contra sumei de 65 de milioane de euro. Mai mult, oficialii echipei rossonere au precizat că vânzarea lui Kaka la Real este o "afacere de natură economică".

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.