Liga 1

Eugen Trică: "Nici nu m-am uitat cînd am semnat, mi-a lipsit mult CFR-ul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Eugen Trică a mărturisit la GSPTV că se bucură foarte mult de revenirea la CFR şi că anunţă că fosta campioană va avea din sezonul viitor o faţă mult schimbată faţă de cea din sezonul ce stă se încheie:

"Cînd am semnat, nici nu m-a uitat pe contract. Cel mai important lucru este că m-am întors la CFR Cluj. Nu ştiu dacă i-am lipsit CFR-ului, dar CFR mi-a lipsit mie. Îmi pare rău că  am plecat, am făcut o greşeală, de aia m-am şi întors, ca să repar această eroare. Mi-a fost foarte greu să mă adaptez în Cipru, mai ales că mă ataşasem foarte mult de conducerea CFR-ului şi de oraş. Oricum, nici un jucător din Liga I nu ar fi refuzat un contract precum cel pe care l-am avut la Anorthosis. Contractul cu CFR Cluj a devenit valabil de ieri, dar nu ştiu dacă am drept de joc pentru finala Cupei.

CFR se va schimba foarte mult din sezonul viitor, vor reveni Cadu şi Didy, accidentaţi de mult timp şi alta va fi faţa noastră. Istoria acestei ediţii s-a scris deja, Unirea Urziceni e campioană, deşi eu aş fi vrut să iasă Dinamo. Asta e, le urez succes ialomişenilor în Liga Campionilor", a spus Eugen Trică la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.