Liga 1

TAS-ul, organism infailibil: nici o decizie întoarsă din 1970 pînă astăzi!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu spune că decizia pe care o va lua TAS-ul în cazul celor 6 puncte de penalizare ale Politehnicii Timişoara va fi, fără îndoială, una definitivă, deoarece organismul de la Lausanne are o autoritate extraordinară în fotbalul mondial şi o acurateţe a verdictelor ireproşabilă.

"I-am întrebat pe avocaţii de la TAS în permanenţă de ce durează atît de mult luarea unei decizii. Ei mi-au spus că în afară de greutatea cazului, mai este ceva.


Din 1970 pînă astăzi, nici o hotărîre a tribunaului de la Lausanne n-a fost atacată, iar dacă a fost atacată, n-a fost pierdută. Niciodată în ultimii 39 de ani nu a fost întoarsă decizia TAS-ului.

Vă daţi seama cît de bine lucrează oamenii aceştia? Sper ca TAS-ul să facă dreptate şi de această dată, şi pentru noi. Eu cred că nu este luată o decizie în acest moment. Am toate datele din dosar, dar nu sînt un jurist. Logica îmi dă răspunsul însă. Este imposibil totuşi ca cineva să poată şti răspunsul oficial în acest moment", a relatat Iancu la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.